Saturday, 12 September 2015

REVIEW: The Walking Beauty|Projek SPA tanpa kedai

Hai, Assalammualaikum korang,

okay, rasanya memang dah viral dah project ni kat facebook, instagram, google etc, kalau korang klik #thewalkingbeautyproject /#homespa / #mobilespa berderet keluar tentang project super awesome ni. So far project ni sangat2 mendapat sambutan daripada student dan suri rumah khasnya. Berebut mereka nak join untuk dapatkan ilmu yang akan mendatangkan duit kemana sahaja korang pergi.

Okay la biar gambar dibawah explain apa tu projek "the walking beauty"?


Menarik bukan? Actually modal untuk ada spa atas nama sendiri ni murah je. Tapi bukan semua tempat dapat harga serendah rm750. pergilah mana2 kursus memang beribu habis untuk belajar sahaja tak termasuk produk-produk spa. RM750 modal yang perlu korang bayar untuk harga product lengkap. The rest is free.


apa yang akan anda perolehi jika mendaftar dengan pakej rm750?

  • Training/praktikal free
  • Access dalam group gang jutawan spa    
  • buku manual disediakan.
  • video praktikal juga disediakan
  • Product spa lengkap termasuk peralatan asas spa  


siapa yang layak menyertai kami?


Semua para wanita yang sedang tercari2 income tambahan.

pekerja kerajaan/swasta, para pelajar/suri rumah/mak andam dan semua yang rasa nak tambah duit poket anda boleh sertai kami.


Dan dan dan! anda juga akan menerima sebotol vita lea shaklee percuma yang bernilai rm90+!


Produk vitalea akan diberi secara percuma khas untuk yang mendaftar pada bulan ini dan bulan oktober sahaja.

 hehehe. Banyak gila benefit bila join projek #thewalkingbeauty ni kan. Secara tidak langsung dapat ilmu, dapat jana pendapatan, dapat jaga kecantikkan luaran dan dalaman, dapat macam2. Kita ada support group yang sangat2 membantu. Lagi2 masa ekonomi tengah merudum ni, ini antara ikhtiar kita mencari sumber rezeki yang sangat fun no stress2! Hihihi.
apa jua kerja yang sedang anda lakukan projek ini tidak akan menganggu kerja asal anda. Ada customer deal la waktu free anda. Simple, enjoy & fun! Dapatkan ilmu yang tidak akan anda dapat dengan harga serendah ini.

Aktiviti kami:


Spa berkonsepkan tradsional. Home spa my home sweet home.

Agen beautician yang sedang di training 

Agen beautician yang sedang di training











sertai kami dan bersama kami dalam menjana pendapatan sampingan setiap masa.


Hubungi saya untuk pendaftaran

013-2120792 farah, agen beautician the walking beauty