Yeay! blog dah siap!

Bismillahhirrahmannirrahim...
Assalammualaikum semua!
Nur of Happiness happy sangat hari ni sebab blog Nur of Happiness dah siap dengan comelnya..hahah, mane x nye ade gmbar ibu dukung baby, ade botol susu lg...memg comel sgt... haaa, tgk pic ni...comelkan? spe yg buat muka tu? babab kang...haha, *tetibe rse cm keibuan lak..ehehe :p
siapa yg siapkan blog Nur of Happiness ni ye?
hehe, nk harapkan saya xtaula ape jadi nnti kalau buat sendri, jadi....dipendekkan story la kan, 
sy p la mintak org yg lebih expert utk siapkan blog beserta page skali, ni page
saya https://www.facebook.com/Shakleemultivitamin?ref=hl yang mereka siapkan skali sebb satu pakej kan...
ni la rupa page saya, cantik sgt...hehe, tqvm faezarham!
Sempena bulan Ramadhan yang mulia ini mereka offer harge yg mmg istimewa dan berbaloi2!, harga biasa rm50, bulan Ramadhan ni mereka wat promosi tinggal rm25 je, diskaun 50% tu..
haaaa...amacam guys? tergugat x? best kan? ehehe
Jadi sape2 yang berminat boleh la pm terus ke https://www.facebook.com/zulfa.com.my, yg nk kemaskini ke, yg tringin nk ade blog tp xbuat2 jgk bleyla minx dyeorg buatkan...rugi tau lau x rembat peluang ni!
*pssst, cepat tau sementara masih Ramadhan ni..:p hehe (mood hepi alhamdulillah)






No comments

Powered by Blogger.