Men's Vital Health Shaklee

Assalammualaikum semua!

semoga semua dalam sihat-sihat belaka yea, entry hari ni saya nak cite pasal lelaki...hehe, hmmm, bkn nk cte apela...selalunye ramai lelaki2 kat luar sana yang ingat Shaklee ni ade untuk pmpuan2 je, yang pregnant, yang bersalin je....
no.........no............no.............!
actually! SHAKLEE ade tau sediakan set kesihatan untuk lelaki jugak..Men's Vital Health Set.
seperti yang kita tahu, lelaki mmg dari azali lagi dalahirkan utk menjadi khalifah, pemimpin untuk diri ofkos, dan keluarga. mereka adalah ketua keluarga, sebab tu mereka kene sentiasa menjaga kesihatan mereka agar dapat melindungi setiap ahli dibawah mereka.
jadi disini, Shaklee dapat membantu anda kaum lelaki untuk bersama2 kekal sihat supaya dapat menjalankan amanah ALLAH dengan sempurna.

jadi...apa yang mereka perlu untuk kekal cergas, sihat dan bertenaga?
shaklee ade jawapannya!

"Men's Vital Health Set"

yesss! ni la set dia...

ade tiga supplement yang perlu anda ambil:

1) Vita-E Complex
2) Zinc Complex
3) Omega Guard

lelaki, kamu tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok, dan banyak lagi.
ada diantara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup mereka seperti:
  • mati pucuk
  • pembesaran prostat
  • kelesuan
  • kurang tenaga dan stamin
Set Men's Vital Health Shaklee membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki.
kebaikan:
  1. memelihara kesihatan prostat
  2. meningkatkan kesihatan dan kecergasan badan
  3. memelihara jantung yang sihat
  4. membantu mengekalkan tekanan darah normal
  5. mengawal tahap kolestrol yang sihat
next entry in sha ALLAH saya akan mengulas lebih lanjut tentang kelebihan2 vitamin yang anda kne ambil ni...hehe
harga menarik untuk anda bagi sesiapa yang membeli product Shaklee dari saya, anda juga akan mendapat konsultasi dan jadual pemakanan secara percuma dari saya.

i love i care..

haaa..kan saya dah kata ade set shaklee utk lelaki, hehe...jadi lelaki2 diluar sana, kalau nk cube bley pm sy di https://www.facebook.com/Shakleemultivitamin?fref=ts. selamat mencuba shaklee vitamin terbaik!

with sincere,
farah.














No comments

Powered by Blogger.