Women's Health Set

Assalammualaikum...
haa...entry hari ni untuk wanita-wanita yang mementingkan penjagaan kesihatan dalaman dan luaran.
ape? mahal? xyakin?
heheh, biasela tu, mule2 sebelum kita cube mmg mcm2 yg terlintas kat fikiran kita kan, tapi xsalah kan kalau kite korbankan duit smata2 utk jaga kesihatan kita, x slhkan kalau kite nk jadi cntik. untuk sape? utk orang tersayang gak kan..suami yea..yg blom kwen jgn nak mengada tunjuk2 kat yg blom halal...heheh :P

okay...xnak bebel lame2...
meh i kenalkan u all smua dgn Womens Health Set Shaklee...

ape yang ade dalam set ni? msti ramai yang tertanya2 kan, tgk dalam gmbr tu.


haaa, nampak x gambar kat dalam tu??? apekah set kesihatan untuk wanita yea...?
jawapan dia:
1) GLA COMPLEX
2) OSTEMETRIX
3) OMEGA GUARD
 tiga je? actually banyk lagi product shaklee yang sesuai utk wanita ni, bnykla...hehe tp ni yang wanita perlu kerana wanita selalu terdedah kepada pelbagai masalah kesihatan dalam melalui pelbagai peringkat kehidupannya:
  • akil baligh
  • pra-kehamilan
  • kehamilan
  • pra-monopos
  • monopos
  • selepas monopos
oleh itu, shaklee menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keprluan wanita pada semua peringkat kehidupannya.

nak tau x ape kebaikkannya?
ni dia kebaikkan yang ade:
  • membantu melegakan sistem senggugut dan monopos
  • menggalakkan kulit yang cantik
  • menggalakkan tulang yang kuat
  • membantu mengurangkan risiko sakit jantung
  • melegakan sakit-sakit sendi.

see?, patutke kalau kte xcube set ni? hehe, pasal harga? dijamin harga cantik tertarik dan menarik. nak tau harga untuk set ni? just pm saya di page saya https://www.facebook.com/Shakleemultivitamin?fref=ts , 

with sincere, 
farah <3





























No comments

Powered by Blogger.