Facial treatment with ***???

Assalammualaikum semua?!

Malam ni dah 25 Ramadhan, dah tinggal 4 hari je lagi Ramadhan akan pergi meninggalkan kita...terasa sedih plak...tingkatkan usaha untuk melipat gandakan ibadah2 di malam2 terakhir ni ye kawan2...in sha ALLAH we can do it lillahita'ala...:)

Eyh, tjuk entry lain tp tbe2 sy ceramah  agama lak...hehe...xpe, untuk pembuka kalam sy k, act, sy excited sgt nk share...mlm ni sy dan adik pmpuan intan pyung sy sorang tu dah blk dr kelantan...so...ape projek kami mlm ni??

hahaha, kami p cat muke kami dgn ESP! b4 raya yang xlme lg nk kunjung tiba ni...sempat lg nk cntikkan kulit muka..haha,...


ha...dye cat muka sy, then sy plak cat muka dye...mcm kt spa tu yg ade facial treatment...heheh...trasa tegang gler kulit muka, best! 

esp jantung hatiku, selain rase yang sedap, ia mampu mnjadi masker muka...2in1..hehe..spe yg dah ade esp kat rumah tu bleyla cube buat masker ni ye...:p

ni nak share testimoni org laen yg dah try masker esp ni...ape kata mereka...hik3...



see???! bestkan...yg ade esp trus cuba jgn tnggu2 lagi orait...hahah

k, smpai cni dlu sy berceloteh ya

*pssst, kalau ade yg nk try bley pm sy dkt page saya di https://www.facebook.com/Shakleemultivitamin?fref=ts orait...selamat malam, wailalliqa', semoga berjaya dunia akhirat...:)




















No comments

Powered by Blogger.