Kebaikkan ESP SHAKLEE

Assalammualaikum semua!,

hari ni i nk kenalkan u olz dengan satu benda ni...jeng3x

haha, rse2nye korang tau x i nk cte ape...biar menjadi rahsia dulu ye, pas tu teka sndri dengan klu2 yang i bagi ni, pastu xdapat jawapan gak scroll la ke bawah lagi untuk jawapan..hahaha, :P

klu 1:
"ia membekalkan tenaga berkekalan dengan protein berasaskan tumbuhan yang berkualiti tinggi"

haaaa....dah ade jawapan blum? yang dah tau diam2 eh...hehe


okay i bagi klu lagila kat u olz.


klu2:

"merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasas tumbuhan semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya".

amacamane? dah dapat jawapan blum?hahah, pk2 lalalala~okay2la, last klu ni, msti korang dah bley teka...


klu3:
"protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14 gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan ini amat baik utk kesihatan jantung, membantu mengekalkan otot, membaiki tisu dan fungsi enzim dan hormon yang teratur, paras glisemik indeks yang rendah dapat membantu mengekalkan paras gula dalam darah normal, dan membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat".

okay, dah ade jawapan guys? ehehhehee, kalau yang dah dpt jawapan tahniah dan anda patut mencuba ia, yang blum dapat.........jom scroll ke bawah...























trun lagi.ehehe



















































lagi...teeheee!





























tadaaaaaa! ni la si dia yang i duk cte dari tadi...ESP la sape lagi...haha, selamat berkenalan ye dengan ESP!




*sebarang pertanyaan atau tempahan bley trus text i di 0132120792 or pm kat https://www.facebook.com/norfarahmohdfarid?ref=tn_tnmn / my page https://www.facebook.com/Shakleemultivitamin?ref=hl
















No comments

Powered by Blogger.