Otak Cerdas Badan Cergas!

Assalammualaikum semua!

ape khabar org kampung, lama sudah x bersua, kirim2lah berita, janganla senyap sahaja..lalalalalala~, hehe, (smbungla kalau ingt lagi lagu ni) hihih

lme x update blog i ni, tssskkk3...rindu kat u olz...:P

okaylaa...hari ni i nak share supplement penting sgt2 untuk anda & especially ur kids!

Omega guard Shaklee menyediakan pelbagai khasiat untuk anda sendri dan anak2 anda!



okayla...mari kita berkenalan dengan lebih lanjut lagi apakah kandungan dan khasiat omega guard shaklee ni...

Melindungi Jantung Anda!
membekalkan asid lemak omega 3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

*membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega 3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari, penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega 3 yg tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal tambahan lgi, omega 3 dpt memelihara kesihatan otak penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

*minyak ikan terbaik di dunia
Omega Guard mengandungi 1 rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. satu hidangan omega guard menyediakan 990mg asid lemak omega 3.

*ultratulen dan bergred farmaseutikal
omega guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega 3 yang bermanfaat dan semulajadi smentara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya spt merkuri dan plumbum yg terdapat di dalam kebanyakkan jenis ikan.

petikan dari magazine product guide 2013

okay sy listkan yea antara keistimewaan Omega Guard Shaklee ini adalah:
  • untuk perkembangan otak anak-anak anda
  • meningkatkan kepintaran dan fungsi mental
  • mengimbangi perubahan hormon wanita
  • merendahkan kolestrol
  • mencegah migrain, strok dan alzheimer
  • mencegah sakit jantung dan darah beku
  • menetang kanser paru-paru, prostat, payudara dan kolon
  • mencegah gout dan obesiti
  • meningkatkan sistem imun daripada alahan kulit,athma,dll.

haaa....banyak kan khasiat dia!, jangan tunggu lagi, u olz bley cuba dulu pastu bru bley judge okies! -_*






kalau berminat bley mesej sy kat num ni okies...0132120792

tq... 

with sincere,
farah.






No comments

Powered by Blogger.