Ibu sakit sendi??? :(

Assalammualaikum semua!

u olz ape kabar? i harap smua sihat-sihat yea, especially our parents rite?, hmmm, ibu selalu ngadu sakit-sakit lutut, kesian tgk ibu, xley duduk lame2 atas simen...

fortunately! tetibe2 bulan ogos 2013 ni ade promo lak supplement untuk sakit-sakit sendi, peluang ni untuk bagi kat ibu mkn supplement ni, tgh offer bulan ni je...hehe,

nak tau ape supplement untuk sakit-sakit sendi? namenye ialah "ADVANCES JOINT HEALTH TABLET"
haa...i repeat k! bulan ni je dapat harga promo, bulan depan xde dah, kalau nk blikan parents kte bley cuba...i nk bg ibu try suplement ni. asalkan ibu trus sihat ..:)

i repeat! bulan ni je promo untuk "ADVANCES JOINT HEALTH TABLET" harga gler2 runtuh, sangat2 untung bli bulan ni...ehehe,


bye,

with sincere,
farah






No comments

Powered by Blogger.