Ketupat Rendang

salam semua!

lamanya x update blog..memang dah bersarang lebah, burung semua ada..hehe, last update 9 month ago...lahai, teruknyaaa... ni angkara lupa email & password, nasib baik jumpa balik, puas cari sticky note yang i pernah tulis email & password untuk blog ni..

okay cukup!

Baru masuk 12 Ramadhan, Fasa kedua dalam bulan ni, fasa pengampunan. Alhmdulillah i dapat puasa penuh setakat ni, tak de ponteng lagi, kekal bertenaga gara-gara PERFORMANCE DRINK SHAKLEE & ESP SHAKLEE la ni...hehe

Tajuk nak selera kan, ketupat rendang, actually raya ni raya yang x sama cam raya lepas2, dulu bujang sekarang dah berdua dan hampir bertiga, dulu kalau nak raya last Ramadhan i dengan my lovely mum mesti dah start masak awal2 pagi...So, kami sekeluarga akan iftar dengan juadah ketupat rendang..

tahu tak? masakan ibu paling sedaaaapp kat dunia ni...tanyalah sapa2 pun pasti mereka akan kata masakan ibu dia paling sedaaap...rindu nak makan ketupat rendang ibu...sedapnyeee lahai x terkata!




                                           sumber gambar dari mr google

ibu tengah demam, tolong doakan my lovely mum sihat yea...terima kasih...:)

No comments

Powered by Blogger.